Нововъведения при фурните FRANKE

Иновации FRANKE


DCT

Dynamic Cooking Technology

Тази технология е една от многото революции на FRANKE.

Фурните притежаващи Dynamic Cooking Technology са изключително функционални и енергийно пестящи. Всяка от тези фурни е снабдена не с традиционните нагреватели, а смного на брой нагряващи елементи, които могат да работят самостоятелно. Сегментирано нагряване на вътрешността на фурната позволява тя да се загрее там където е най-необходимо  в зависимост от предварително избраната програма за готвене. С помощта на Dynamic Cooking Technology, ястията се изпичат равномерно за максимално кратко време.

 

My Menu

Благодарение на комбинацията от авангардност, традиция и технологично мислене – FRANKE създаде MyMenu. Революция, която позволява творчеството и качеството в кухнята да бъде в обсега на всеки. Просто изтеглете приложението MyMenu от  App Store или Google play за да управлявате по прост, бърз и интуитивен начин всички функции на фурната, дори и далеч от дома си.

Благодарение на MyMenu, Franke свързва лесно смартфона или таблета с професионалната система за готвене. Тази система, след като изберете рецепта от менюто и зададете размера, ви предлага автоматична програма за готвене, а съобщение ще ви информира кога ястието е готово.

Wellness 

Програма за здравословно хранене -  позволява да се приготвят вкусни рецепти за готвене на месо, риба, зеленчуци и десерти по естествен – природосъобразен и диетичен начин, като се избягват подправки и се запазва хранителните стойности на продуктите. .

 

Menu completo,

Pizza Plus

Програма, позволяваща готвенето на пълно (ордьовър, първо, второ и десерт) рибно или месно меню или 4 пици на четири нива едновременно за по-малко от час. Намалява разхода на енергия до 50%. Не позволява смесването на миризми. Всяка една от храните запазва своя аромат и вкус. 


DCT
Смартфон
Wellnes