Материали

Тектонит


 Тектонит е синтетичен материал на базата на акрилни смоли и гранитно покритие. 

https://youtu.be/5hEuF645QiQ

 

 

 

 

 

Богата гама от материали


Франке има дългогодишна история в производството на неръждаема стомана. Богатата история и опит на Франке в това производство са представени в цял музей в Аарбург, Швейцария, където могат да се видят всички революционни технологии.

Качеството на продуктите и материалите на Франке е гарантирано от сертификата UNI EN ISO 9001, най-показателният сертификат за контрол на качеството на процесите в едно предприятие (от производството до следпроизводственото обслужване). От не по-малко значение е и присъждането на сертификата ISO 14001.

Прочутите кухненски мивки и други изделия на Франке се произвеждат от най-авангардни и модерни материали:

Инокс


Неръждаема стомана 18/10 с изключително високо качество.

Декор (Dekor)


Материалът представлява неръждаема стомана 18/10 с ленена повърхностна структура. Това е материал, който позволява успешното комбиниране на максимална функционалност и естетика.

Микродекор (MicroDekor)


Материалът представлява микроленена структура. Произвежда се от хром-никелова стомана 18/10. Предимствата на Dekor са развити на едно по-високо равнище.

Фрагранит


Разработването на този материал е плод на дългогодишни изследвания от страна на Франке. Fragranite е съчетание на естествен гранит и акрилна смола, което прави този материал изключително компактен и твърд.

 

 

 

Стъкло


Закалено стъкло, с дебелина 9мм, използвано за изработка на борда и отцедника, комбинирано с корито от хром-никелова сплав. Термо-успойчиво, устойчиво на надраскване и изключително лесно за подръжка.